hold your head up high.

morsning! jag måste nog bara börja me att säga att jag verkligen har VÄRLDENS FINASTE och BÄSTA pojkvän/fästman. han gör verkligen allt för mig, för att  jag ska må bra och vara glad. visst, de kanske är en självklarhet EGENTLIGEN, men de är fan inte alla grabbar/pojkvänner som gör så ändå. jag e så jävla lycklig och stolt över att han är min! vi kompletterar varann så jävla bra på alla sätt. vi skrattar typ 95% av all tid vi spenderar ihop. vi kan diskutera, vara irriterade, men eftersom vi känt varann så länge innan på ett jävligt tight sätt så vet vi ju hur vi ska hantera den andre så de blir liksom aldrig någe tjafs avre. inte över skitgrejer o sånt! våran första "riktiga" månad ihop kantades av mycke häng me polare, mycke kellys, mycke spontana grejer, piercingar och tatueringar. men nu har han börjat jobba igen på dagarna och ja, jag jobbar ju också nu, fast nätter då. så denna vecka har vi knappt setts någe, när ja kommit hem på morronen har ja ju bara kört honom till jobbet, när han slutat har ja hämtat honom o sen sovit nåra timmar till innan jobbet, sen har vi bara kekat någe o sen har ja dragit iväg. självklart har jag saknat honom, o att sova i hans famn. för de är fan helt oslagbart! han sover ALLTID hela nätterna me armarna runt mig, underbart är va de är! men a jag vet inte hur jag ska förklara. jag är bara så jävla tillfredsställd me ALLT i mitt liv just nu. jag jobbar/praktiserar på mitt framtida drömjobb och jag älskar det verkligen (!) jag vill liksom aldrig sluta när jag ser att klockan börjar ticka mot morgonen.. jag ville inte ens gå hem igår! och jag tjatade nog hela dan om att jag bara ville tillbaka o jobba, haha. stackars bejbi, han sa imorse; "jag vill ju ha lite tid me min flickvän också.. men hon vill ju bara jobba hela tiden" HAHA! goding.

jag brinner verkligen för de här yrket, och jag är så jävla pepp på att bli klar. det kommer bli en liten omväg för mig nu, jag läser klart den här terminen på KUI, sen i maj ska jag plugga upp matte B och sen i höst kommer jag gå på sjuksköterskeprogrammet istället, de är 3 år, men då får jag all kompetens jag behöver för att garanterat få jobb i ambulansen senare, när jag e klar. för socialstyrelsen kommer antagligen höja kraven på kompetens i ambulanserna om något/några år, då kommer man endast anställa sjuksköterskor med specialistkompetens o icke undersköterskor, allt för att förbättra vården. men ja, efter den 3 åriga sjuksköterskelinjen är de 1 år inom ambulansen, körteknik osv. så ja, om drygt 4 år e jag klar. jag kan ju validera bort lite på SSK programmet också eftersom ja redan läst nåra kurser nu den här terminen som man läser där också. så ja, 2,5 år kanske då. sen har ja ju mina kontakter på ambulansen nu så jag kommer få jobba där/göra praktik där när ja vill! :D ska ut igen v 16-18 ju, så då ska jag både va på hemtjänst och i ambulansen. i'm so happy soooo happy!

jag kunde inte alls för bara några månader sen tro att jag skulle va där jag är nu idag. jag har kommit igång me plugg, jag har ganska bra koll på pengar, jag betalar räkningarna, jag bor me min älskade fästman, jag är förlovad, jag gör praktik inom de absolut BÄSTA jag vet, jag äter alla mina mediciner som jag ska och jag mår mycke bättre av det. och det som jag är mest chockad över är att jag är KÄR, så in i helvete. och att kärleken fanns rakt framför mina ögon i 8 månader innan jag insåg det, de är också konstigt. jag trodde jag skulle gå genom halva livet åtminstone innan jag hittade någon som det verkligen klickade med, och där jag inte känner att jag "missar" något runtom, som jag alltid känt innan. det har alltid känts som jag behövde något mer, jag va aldrig nöjd. mamma sa till mig i november; "jag längtar tills den dan du verkligen blir kär. då kommer du förstå och då kommer du inte ha 5 grabbar runt dig på samma gång som du växlar mellan beroende på dag.." jag trodde henne inte då. men nu gör jag. mammor har visst alltid rätt ;)

men ja, nu blir de jävligt mycke snack. ni orkar säkert inte ens läsa hit haha! men jag e bara så lycklig, så trygg, så nöjd. allt e perfekt och jag begär absolut inget mer nu. livet har tagit en jävligt bra vändning och jag ser en framtid nu, me bejbi vid min sida. vi ska gå hand i hand genom livets alla skeden och vi ska göra det me huvudet högt. en dag kommer vi också stå där med hus, barn, vovve och stabil ekonomi + jobb. vi har båda haft de ganska turbulent runt oss innan pga diverse saker, inte mellan varann men han med sitt och jag med mitt. allt är inte bra än men det är på rätt väg. jag e så stolt över min älskling, han har ett hjärta av guld och han kommer lyckas i livet, trust me. han är så himla klok, smart, kvicktänkt, omtänksam och charmig. han kommer ha hela världen framför sina fötter när allt e över!

men ja, dit jag ville komma med allt egentligen, innan jag svävade bort, haha.. de va att igårkväll drog vi förbi hans syrra kim o drack kaffe o umgicks lite. så frågade charlie vad jag ville keka till middag, han föreslog ugnsgratinerad falukorv me potatismos. de första lät skitbra men jag avskyr (!!!) pulvermos, har aldrig ätit de. så jag sa; "men nä! jag vill inte ha pulvermos" o då ska ja väl tillägga att han gett typ 10 andra förslag på kek också men jag sa bara nej till allt, haha. som en grinig liten 5 åring. envis som en oxe o säger emot allt ;) stackarn! men ja, när ja sa att ja inte ville ha pulvermos så sa han "men då åker vi o köper potatis o så gör ja eget mos då.. blir de bra?" ååh, mitt hjärta smälte :) som jag sa, allt för att jag ska va nöjd! och jag uppskattar det till tusen. så medan han fixade kek så städade jag lägenheten o ställde in disk o satte på maskinen, plockade undan kläder o slängde sopor, torkade bord o tände massa ljus, laddade ner nåra filmer som vi kollade på sen. maten va asgod o sen åt vi glass me chokladsås. låg i soffan o myste under täcket, men jag va så jävla trött så jag somnade såklart - som vanligt när vi glor på film. de e inte riktigt min grej, blir så uttråkad. haha! så vid halv 2 när den va slut o jag hade sovit mig igenom halva, då gick vi o la oss. gick upp vid halv 10 idag, drack en smoothie o han kaffe o sen lämnade ja honom på jobbet. när jag kom hem så la jag mig i ett skumbad o kopplade av lite, sen gjorde jag lunch o diskade upp resten av disken o nu sitter jag här o lyssnar på musik och njuter av livet!

ikväll ska vi nog på bio o sen laga nån god middag, kolla nån film o sova i tid. för sen sover jag inte hemma på hela helgen, för då ere jobb som gäller.. 28 timmar på 2 nätter. hårt men roligt! :D

nu ska jag inte tråka ut er mer, hejpa



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du trivs! Hoppas allt går bra...Men du, man får absolut inte ta kort så som du gör. Om dina arbetskamrater ser det blir de byebye. Det är högsta sekretessen på det. Har du inte fått skriva under såna papper än?

2010-02-18 @ 16:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0